Zawsze uważałem, że nie trawię takiej muzy, ale kawałek Animal Planet leci już u mnie trzeci dzień. Nawet nie drażni mnie ten weselny bit ;) HiHat jest ok. Trochę bym go wycofał do tyłu w panoramie i w ogóle byłoby git.
Z listy ulubionych modułów podesłanych przez Kagastera w poście # 46 i podlinkowanych w poście #51, a których sam nie wymieniłem, przypomniał mi się Act of impulse by Mantronix & Tip. Dodałbym jeszcze Gateway tych autorów. Aba moduły pochodzą z musicdisc Crystal Symphonies
Od jakiegoś czasu nie natrafiłem na nic godnego uwagi. Wreszcie na modules.pl przesłuchałem kilka utworów z Top 10 na głównej stronie. Warto polecić wszystkie. Ja podlinkuję Astaris Karstena Kocha. W moim klimacie.
Odsłuchiwałem jeszcze trochę utworów na modules.pl. i jestem pozytywnie zbudowany. Dead flower by Falcon/Pulse+TDR jest tym, co chciałem pokazać zakładając ten wątek: na Amidze wciąż da się tworzyć piękne rzeczy.
Lista Top downloads na tej stronie zawiera kilka niezłych kawałków. A tale about unnamed bard AceMana należy moim zdaniem do jego najlepszych kompozycji, które mam wrażenie, są coraz lepsze.
Zaplątałem się chwilowo w 8 bitach. Podlinkuję remix muzyki z gry Spy vs Spy by Peter W. Na swojej stronie autor pisze, że inspiruje go m.in. muzyka z demo-sceny Amigowej, na której się udzielał.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.