[#1] Ciemna strona - kod do klapy
Ostatnio z działu rodzynki zaciągnąłem grę "Ciemna strona".

Dochodzę do momentu w którym trzeba otworzyć klapę, pojawia się wówczas pytanie o kod dostępu. Ale jaki kod? Nie natknąłem się wcześniej na żaden kod (chyba).

Czy nie jest to przypadkiem jakieś zabezpieczenie antypirackie? Czy ktoś z was zna ten kod?

[#2] Re: Ciemna strona - kod do klapy

@strim, post #1

Więc hmm... nikt nie grał w tą gre? :P

[#3] Re: Ciemna strona - kod do klapy

@strim, post #1

Nie pamiętam o który moment chodzi, ale tutaj jest solucja z ACS:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=45598

[#4] Re: Ciemna strona - kod do klapy

@Shoonay, post #3

Hmm... W solucji też nie ma o tym mowy. Chodzi o pkt 22: Znajdź pomieszczenie z klapą w podłodze i użyj jej. Znalazłem tą klapę, ale nie da się jej otworzyć bez kodu, którego nie znalazłem nigdzie wcześniej. Stąd moje podejrzenie, ze to może być jakieś zabezpieczenie.

[#5] Re: Ciemna strona - kod do klapy

@strim, post #4

Mam dokładnie ten sam problem grając w wersję z PPA. Udało się to komuś jakoś obejść lub zdobyć ten kod?

Jak coś, to napisałem maila do autora z prośbą o pomoc.

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2013 11:28:57 przez mailman
[#6] Re: Ciemna strona - kod do klapy

@mailman, post #5

Problem połowicznie został rozwiązany. Szczegóły w dziale Rodzynki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem