[#1] The Settlers
Przeszedł ktoś ostatniego 30 levela passive? :(

[#2] Re: The Settlers

@Kr!S, post #1

Tak. Trzeba sie go nauczyc na pamiec. Kilka razy podchodzilem.

A rozwijajac to, to wiedziec co budowac na poczatku i jaki ruch wykonac oraz kontrolowac czas.

Ostatnia modyfikacja: 29.06.07 14:11
[#3] Re: The Settlers

@Kr!S, post #1

SirLeo skutecznie mi obrzydził Settlersów na najbliższe pół roku... nawet ppa-radia nie włączam z obawy...

[#4] Re: The Settlers

@Kokos, post #3

Może *to* pomoże, a szczególnie post #13.

[#5] Re: The Settlers

@Kr!S, post #1

Bardzo fajna i stosunkowo prosta gra :D. Trzeba się tylko znakomicie nauczyć wykorzystywać środki, robić super drogi (nie wiem po co autorzy zrezygnowali z tej jakże ważnej strategicznej części gry w dalszych częściach) no i nie dopuścić do zastojów :D. Da się! No i co chwila save load save load :). Nie dopomogę bo już nie pamiętam :).

[#6] Re: The Settlers

@BagoZonde, post #5

Kiedys to byl chyba 1994r przeszlem cale S1 jak pamietam w PASSIVE na dzien dobry problem mamy z kamieniem. Ech co to byla za gra.
BYLA bo dzis nie da sie w to grac, czlowiek zrobil sie zbyt wybredny.
S3 rozbestwilo mnie
Te sciezki zawsze mnie wnerwialy
Ktos gra w S2-10edit, w nowej wersji tez sa sciezki?

[#7] Re: The Settlers

@necavi, post #6

> S3 rozbestwilo mnie
Jedna z moich najpierwsiejszych gier na PyCy - i pewno tylko dlatego ją dobrze wspominam. ;)
Poważnie, to całe eRTeeSopodobne zaznaczanie jednostek ssie mocno.

> Ktos gra w S2-10edit, w nowej wersji tez sa sciezki?
Grałem parę miechów temu, głównie w free-play - bo misje są nudne jak flaki z olejem a teren do eksploracji mikroskopijny :(
Pograłem, znudziłem się, odłożyłem...

[#8] Re: The Settlers

@5h00n4y, post #7

Dzięki all :) ;)
[#9] Re: The Settlers

@Kr!S, post #8

Gdyby ktoś miał The Settlers po polsku w obrazie dyskietek adf... please wyslijcie na meila: krisiasty@yahoo.pl

Kiedyś sciagalem z tej stronki ale juz chyba nie działa [odnośnik usunięty]
[#10] Re: The Settlers

@Kr!S, post #9

Po paru nocach grania wreszcie udało mi sie przejść :D [url] http://img503.imageshack.us/my.php?image=hahahahhabu6.jpg
[#11] Re: The Settlers

@Kr!S, post #10

Gratulacje OK
Czy przeszedles wszystkie 30 misji czy wybiorczo?
Jak ozywie moja Ami to moze sprobuje znow S1, bo na PC jakos ani klimatu nie czuje i zasypiam przy tym Śpioch

[#12] Re: The Settlers

@necavi, post #11

A co się twojej Ami stało?
[#13] Re: The Settlers

@necavi, post #11

Wszystkie misje :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem