[#1] [szukam] gry o ucieczce z wiezienia
Grałem kiedys w taką gre o więźniach uciekających z niemicekiego wiezienia był polak amerykanin francuz i anglik, nazywała sie escape czy escapers, moze ma ją ktoś w wersji na PC.
[#2] Re: [szukam] gry o ucieczce z wiezienia

@mld, post #1

o.. nowy...
powracając do tematu:
www.google.pl -> discoveruj OK
a jeśli nawet to to forum to nie warez jakiś (chyba sie rozumie szeregowcu)

Ostatnia modyfikacja: 19.08.06 19:23
[#3] Re: [szukam] gry o ucieczce z wiezienia

@pwe, post #2

przecież nie wiadomo czy ta gra jest komercyjna więc nie ma powodu by się czepiać

[#4] Re: [szukam] gry o ucieczce z wiezienia

@pwe, post #2

He, przyganial kociol garnkowi, co?

Zdaje sie ze to: Escape From Colditz
[#5] Re: [szukam] gry o ucieczce z wiezienia

@Yanoosh_Shoonay_, post #4

Wielkie dzieki właśnie tego szukałem naprawde wielkie dzięki !

A jaeśli chodzi o pana googlefana - owszem szukałem w google, ale nie znalazłem, najwyraźniej nie jestem takim hackmistrzem żeby znaleźć grę której tytułu nie znam, jak już bede kapralem to pewnie bede wiedział jak to sie robi ;)
[#6] Re: [szukam] gry o ucieczce z wiezienia

@mld, post #1

Przeszedłem z x razy całość :) To było to! Przebrać się w mundur strażnika, lewe papiery, wykopać tunel w kaplicy i heja za płot. Byłem ostatnio turystycznie w Niemczech,ale do zamku Colditz i muzeum obozu czasu na dojazd mi nie starczyło. Może następnym razem? :)

Zamek położony jest kawałek za Dreznem, niedaleko autostrady na Lipsk :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem