[#15]
Re: Medal Of Honor Allied Assault War Chest dla AmigaOS i MorphOS
@waldiamiga,
post #14
Tak, dopiero teraz zauważyłem, że Cowcat zamieści na forum link do video, które przedstawia pierwszą wersję OpenMoHAA dla MorphOS.
Bardzo dobrą informacją jest także, że Smallmodel zaakceptował kilka sugestii związanych z PowerPC. W tym przypadku będzie łatwiej rjd324 stworzyć wersję OpenMoHAA dla AmigaOS. Może także pojawią się użytkownicy zainteresowani OpenMoHAA dla Linux PowerPC.
Obserwowałem zmiany w tym projekcie od 16 lat, gdy pierwsze wersje były publikowane na sourceforge.net, ale nigdy ich nie używałem. Poniżej ciekawostka historyczna odnośnie tej wersji z sourceforge.net:
https://www.youtube.com/watch?v=z71TEPeKuck
Od kwietnia 2023 Smallmodel zaczął stopniowo naprawiać błędy związane z wyświetlaniem napisów końcowych, a także udoskonalać trening. Byli także inni użytkownicy, jak Pyron, który dodał wiele istotnych elementów związanych z UI.
W grudniu pojawiła się pierwsza wersja posiadająca tryb dla jednego gracza. Smallmodel potrzebował kilku miesięcy, aby sprawić, żeby te wszystkie misje były grywalne.
Nie muszę już korzystać z dystrybucji Linuksa z 2003 roku na moim starym PC, aby zagrać w tylko podstawową wersję tej gry. Spearhead nigdy został wydany dla Linuksa, choć Ryan Gordon planował to zrobić.
Ostatnia aktualizacja: 30.07.2024 07:38:24 przez gbudny