@Solo Kazuki,
post #82
Tetrys i wcześniej wymieniony przez ciebie w poście #71 Tetris Pro, to moim zdaniem dwa najlepsze Tetrisy na Amigę i być może nawet w porównaniu z innymi platformami. Nie jestem typowym graczem, ale w te dwa grywałem cyklicznie z wielką przyjemnością (zrobiłem nawet klona Tetrisa Pro na PC, a później jeszcze jednego w OpenGL-u

). W Tetrysie podoba mi się to, że wprowadzono trochę dodatków (szczególnie w trybie Fantasy), które dodają do przyjemności w klasycznym układaniu klocków, w przeciwieństwie do innych przeładowanych "innowacyjnością" Tetrisów. Choć oczywiście to kwestia gustu i nie każdy się z tym zgodzi, ale u mnie te dwa mają wieczny wpis do pamięci
Oprócz nich, jeszcze bardziej nieśmiertelny jest u mnie BLOCKOUT wspomniany w #81. Zacząłem grać na nim na C64, później na Ami, a jeszcze później doszedł na PC (wciąż próbuję pobić rekord ustanowiony przez moją siostrzyczkę kilkanaście lat temu

). Mówiąc o... Czy ktoś posiada Blockouta, który wychodzi do Workbencha bez guru? Wypróbowałem kilka wersji i każdy mi wiesza Ami
Ostatnia aktualizacja: 23.03.2017 22:01:13 przez Umpal