kategoria: Szukam gry
[#1] Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D
Witam, ...naście lat wstecz miałem taką jedną grę 3D na mojej Amidze 1200 z blizzardem 1230 i 16MB ram -gra na CD - jak ją wspominam to moje pierwsze skojarzenie "Zdzichu zabijaka" ale mogę się mylić. W grze chodziło o to że należało strzelać i kopać wszystko co popadnie wskazując myszką to na co chcemy zadziałać. Gra leciała sama, a my tylko strzelaliśmy do wszystkich i ich kopaliśmy za pomocą wskazania myszki. Na tamte czasy czyli około rocznik 2005 to grafika 3D była super.

Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o podpowiedź.

Pozdrawiam.
[#2] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@mistrzluk, post #1

Zdzichu bohater galaktyki? :)

YouTube
[#3] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@mistrzluk, post #1

Niewątpliwie chodzi o:
Zdzisław bohater galaktyki 3D autorstwa grupy DeckSix.

Gra była na jednym z covercd Amiga Computer Studio, oraz (jeśli mnie pamięć nie myli) na jednym z covercd Magazynu Amiga.
[#4] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@mistrzluk, post #1

Ja pierdziu - jest! :D byłem blisko. WIELKIE dzięki Panowie - tylko muszę ją gdzieś odszukać i... GRAĆ. Pozdrawiam serdecznie.
[#5] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@mistrzluk, post #4

Miłego zatem! :)
Też swego czasu ćwiczyłem ten tytuł :D
[#6] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@mistrzluk, post #4

A proszę bardzo :)
Ściągnąć, rozpakować i miłej zabawy OK
[#7] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@Sir_Lucas, post #6

O kurdę, ale korba z tej gry . Twórcy niezłe zioło zażywali OK .
Nieźle się uśmiałem .

Pójdzie to na ACA 1233/40MHz?

Pozdrawiam,

Azz
[#8] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@Sir_Lucas, post #6

No i byłem już w trakcie szukania a tu masz, podwójne szczęście - i do tego dziś PIĄTEK ;] dzięki Panowie.
[#9] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@Azzorek, post #7

Z tego co pamiętam to wymagania ma dość średnie. OCS, 8MB Fastu i chyba 020.
Powinno spokojnie działać na ACA1233/40Mhz 128MB ;)
[#10] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@Sir_Lucas, post #9

To super OK . Zagierczę na najbliższym SACPie .

Pozdrawiam,

Azz
[#11] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D
[#12] Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D

@Sir_Lucas, post #9

No to pięknie, gre odpaliłem, wybieram jeden z poziomów (łatwy...) i gra rusza, odstrzelam trzech gości, wyświetla się WELL DONE i w tle "ale my tu mamy niezły burd..l" i ciach, gra wywala do workbencha eh, a już się tak cieszyłem. Ta sama sytuacja na OS3.1 Na AmigaSYS4 i na OS3.9 U was też tak się dzieje? (pliki pobrane z aminetu i rozpakowane na Amidze nie przez Pc)
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Pomoc w znalezieniu tytułu bądź całej gry 3D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem