[#1] iGame, a baza danych
Witam, problem poruszyłem już w jakimś wątku jako off top, ale bez odzewu.
Może teraz ktoś mi pomoże dojść z iGame do ładu.

Mam dużo gier, niektóre nie działają, niektóre są zdublowane z dopiskiem "alt", a niektóre mi sie nie podobają.

Powstaje pytanie, jak usunąć gre z listy gier w iGame?
Jeżeli się nie da to jak skasować całą bazę danych, żeby później na czysto zrescanować, zaktualizować listę?

Za każdym razem jak daje rescan to mi się dublują tytuły, dopisując "alt" do nazwy...

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2014 23:05:49 przez zmiennik
[#2] Re: iGame, a baza danych

@zmiennik, post #1

Czytałeś recenzję programu? Wydaje mi się, że musisz się pobawić albo zakładką SETTING i tam w SCAN REPOSITORIES usunąć folder lub w zakładce ACTIONS włączyć ukrywanie tytułów i jako atrybut każdej gry (GAME PROPERTIES) ustawić czy chcesz ją widzieć, czy nie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem