Chodzi mi o zin jak w temacie. De facto był to magazyn stworzony w HTMLu i nawet jeśli przeczytać załączony plik readme istniała wersja online. Niestety zamieszczone w 1996 roku linki od lat nie działają. Gdzieś tam szukając po Wayback Machine udało mi się dotrzeć do numeru 20 online, lecz taka wersja dziewiętnastki chyba zaginęła już na dobre.
Oczywiście teoretycznie nie ma problemu bo można sobie z kilku różnych miejsc pobrać wersję dyskietową i teoretycznie poczytać te artki w htmlu (zakładając że nie zostały dodatkowo czymś spakowane) pod nowoczesną przeglądarką. Niestety tylko pierwszy dysk jest sformatowany pod FFS i bezproblemowo da się go podmontować pod AmigaOS 4 na X1000. Dysk numer dwa gdzie znajdują się wszystkie artki jest w standardzie PFS.
Oczywiście tego systemu plików nie ma standardowo w AmigaOS 4.1, nie słyszałem też by ktokolwiek próbował tego używać, samemu też nie chcę tego instalować bo przypuszczam że i tak na mojej A1 X1000 nie zadziała.
W związku z tym mam prośbę, czy ktoś kto używa tego filesystemu, mógłby przekopiować zawartość drugiej dyskietki i gdzieś mi ją udostępnić?