[#1]
Nowa płyta XTD - "Closer" - skończona
Tak jest, w końcu mi się udało! Właśnie ukończyłem ostatni utwór. Będzie ich jednak "tylko" 14, zamiast planowanych 15 (dwa wyleciały, jeden doszedł). Te, których nie będzie na płycie, będą dostępne na stronie jak tylko zostaną kiedyś skończone.
http://www.xtd.evil.pl/?sel=closer
Utwory jeszcze nie są dostępne do pobrania, ponieważ wymagają pewnych zabiegów estetycznych (manicure, pedicure itp). :)
Postanowiłem, jeżeli czas pozwoli (i gotówka), że zrobię limitowaną edycję na fizycznych nośnikach CD audio, które będzie można nabyć na party Load Error. Firmę, w której zrobię CD-ki już znalazłem. Mam nadzieję, że znajdą się chętni na zakup fizycznego nośnika.
Oczywiście nadal można mnie wspierać na stronie przez PayPala (a niedługo również przez DotPaya) - za każde wsparcie serdecznie dziękuję (pozwoli mi to utrzymać serwer i widzieć nieco więcej sensu w zarywaniu nocy; również tą metodą będzie mozna nabyć płytę na fizycznym nośniku niebawem - nie zapomnę wówczas też o tych, którzy wsparli mnie przed wypuszczeniem płyty).
Dla wszystkich materiał będzie dostępny zapewne po Load Error (niezależnie czy uda mi się zdążyć z płytą czy nie) w postaci mp3.
Mam nadzieję, że płyta się spodoba.
PS. Nowy temat założyłem, ponieważ w starym nie mogłem zmienić tytułu postu (tam nadal jest, że materiał jest ukończony w 80%). Autorzy powinni jednak móc edytować tematy swoich postów.
Ostatnia aktualizacja: 28.09.2017 12:28:47 przez XTD