@nogorg, post #117
@AceMan, post #121
@XTD, post #122
@Valwit, post #123
@XTD, post #122
@XTD, post #124
@XTD, post #124
@Deftronic/..., post #120
A Groo? Co o nim sądzisz? Moim zdaniem mocno niedoceniony muzyk na Ami i PC (...)
@agrajek, post #127
1. Na jakich Amigach tworzyłeś muzykę, na jakich programach, napisałeś jakiś soft dla siebie?
2. Od czego zacząłeś na PC, czy byłeś zachwycony czy raczej rozczarowany po przejściu na PC?
3. Jak wspominasz Marka Pampucha?
4. Pierwszy moduł - ile miałeś lat i który to był rok? :P
@Ralpheeck, post #128
Economy 07. Z czego jest ten motyw?
@HOŁDYS, post #126
Napewno wpadła ci sundtrack w ucho Jestera z kultowego dema Hardwired co cię skłoniło zrobić własną wersję ?
Czy jarasz nadal papierochy ? czy udało się rzucić :)
A ja mam pytanie takie jak tworzyłeś kiedyś moduły a jak teraz ..
Czy kiedyś miałeś jakaś melodie najpierw w głowie czy coś się rodziło w bólach przy którymś paternie
@XTD, post #133
@XTD, post #132
@lod20, post #134
Czy można wiedzieć gdzie została zakupiona (lub w jaki inny sposób pozyskana) twoja pierwsza Amiga?
Czy potrafiłbyś zlokalizować czasowo początki Amigi w Trójmieście i jego okolicach?
@XTD, post #136
@lod20, post #134
@agrajek, post #137
Słyszałem niedawno o jakiejś prostej grze zrobionej jako freeware, autor użył Twojej muzyki i zaznaczył to w creditsach.
Jakie masz zdanie na ten temat, czy masz coś przeciwko?
@Ralpheeck, post #112
@XTD, post #133
@XTD, post #144
@asman, post #76
Ja mam pytania związane z demem Technological Death. Powiedz więcej jak to było z tym demem, bo synchro z muzyką dla mnie jest niesamowite. Jak to zostało osiągnięte. Czy najpierw było demo, czy pierwsza była muzyka.
@Deftronic/..., post #146
Extend, ile miałeś lat jak napisałeś Nessie? Z kumplem to wklepaliśmy i graliśmy jako 14 latki. :D
@XTD, post #148
@XTD, post #67