@advantage,
post #1
Kurcze, fajny wątek, fajne demka, tylko zebrać to wszystko sobie i wrzucić do systemu w wersji whdl to masakra. Dużo linków na YT i sporo do ściągnięcia w wersji ADF. Na Aminecie wszystkiego też nie widać.
Fajnie by było zebrać to wszystko w jedną fajną paczkę do ściągnięcia ze strony PPA. W ogóle pisałem już dawno, że dziwi mnie iż na PPA nie ma działu poświęconego Scenie. Jest forum, ale to nie to samo. Mógłby być jakiś fajny "niezbędnik" na stronie do zapoznania się, ze stosownymi linkami do stron typu "Pouet" z przekrojem Sceny i jej produkcji od lat 90 po dzisiaj.
Wiem, że to znowu dużo roboty a czas dzisiaj cenny, ale z tego co widzę jest masa osób tutaj która sporo po większych imprezach jeździła kiedyś, są tacy co robią to i dzisiaj i mogli by tę wiedzę spożytkować dla reszty. Moja widza o Scenie to głównie wycinek lat 90. Znam kilka niezapomnianych i obowiązkowych klasyków, a reszta to tylko tak z doskoku.
Brak właśnie takiego kompendium na PPA, gdzie każdy mógłby się dowiedzieć jak było kiedyś, jak jest teraz, co ściągać i oglądać na A500/A600, co na A1200 z AGĄ ze staroci, co na 030, a co wyżej.
Są stosowne strony dla tych co są zainteresowani, ale skoro PPA jest największą i najlepszą polską stroną o Amidze, to dlaczego nie ma tu nawet działu "Scena"? Zamiast bawić się z działem "Giełda" który nie jest zły, zajął bym się właśnie działem "Scena".
Ostatnia aktualizacja: 24.09.2012 07:56:01 przez Duracel