DO KIERO...
Cześć.
Mam pytanie do Ciebie - w czym programujesz, jeśli wolno spytać (Twoje efekty są zauważalnie wolniejsze, ALE... ty korzystasz z wielokanałowej muzyki i pewnie jest parę innych rzeczy, które mają na to wpływ... sprawa do obgadania...) i czy ewentualnie interesowałoby Cię, gdybym ci podesłał kompletne archiwum naszego kodera, który w aśmie był BARDZO, BARDZO DOBRY - tzn. jego procedury były ewidentnie najszybsze w tamtym czasie na polskiej scenie, co swego czasu zostało nawet zauważone... Pisał w sposób przyjazny dla systemu... :)
Otóż dysponuję kompletnymi zródłówkami naszych produkcji, ale przede wszystkim procedurą c2p na 020 i 040. Może rzuciłbyś na nią okiem? Ma ona swoje lata - dokładnie blisko 11 lat :) - ale w tamtym czasie była bardzo do przodu (z tego co pamiętam technika przeniesiona z PC)... korzystał z niej min. Dalthon i być może MAQ i ALN (dostali archiwa i po paru miesiącach zaczeły pojawiać ich produkcje, całkiem, całkiem...). Być może też Klod, bo miał kontakt z naszym koderem i pytał się go o parę spraw... Potem zaś zaczeły się pojawiać jego dema. Tego nie jestem jednak pewien...
Do czego zmierzam. Jeśli masz takie problemy z supportem z własnej grupy, chętnie mógłbym się zająć zorganizowaniem wszystkiego oprócz kodera... Chociaż... Może i oni by siedli znowu do ASMONE, gdyby usłyszel, że nie będą sami dłubać...
Rozumiem, że masz 0 czasu i być może nie chce Ci się już robić, rzeczy na AGA i 040 czy 060 ALE... może fajnie byłoby zrobić jakąś koprodukcję na Assembly i powalczyć trochę z TBL? W końcu rzucili Wam wyzwanie, a fajnie by było wystawić konkretne demo na Assembly...
Nie wiem, może to tylko mój chory pomysł? Tak sobie pomyślałem, że mógłbym coś takiego zaproponować... Napisz, czy ewentualnie byłbyś zainteresowany czymś takim, czy też MAWI "samo da radę" :) or ma już gdzieś scenowanie... tak jak my swego czasu, a teraz żałujemy... heh
Właściwie powinien Ci wystarczyć rzut oka na c2p, aby wiedzieć co i jak...
Jeśli widziałeś ostatnie intro JOKER to było ono właśnie robione na tej procedurze...
Piszę o tym, bo sam sobie czsami podłączam c2p na 040 w naszym intrze w 1x1 i cieszę się, że to tak fajnie chodzi, a... szkoda że nikt tego nie widział, tylko wersję na 020.
Być może jednak, technika programowania na AMi poszła już daleko do przodu i teraz pisze się jeszcze szybsze procedury...
Pozdrawiam