Wątek zamknięty
[#1] Stopka z warezami
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. (to do księdza D. Dziubałtowskiego)

Zaprawdę powiadam - spotyka na tym świecie złych ludzi niesprawiedliwość.

cyt.:
------------------------------------------------------
Mam prośbę.
http://www.ppa.pl/forum_ppa/moderator.php?mod=edit&f=11&i=25333&t=25329

Usuń ze swojej stopki link do strony z warezami.

Jeśli nie zrobisz tego w ciągu 24h, ja zrobię to za Ciebie.

------------------------------------------------------

w moim odczuciu Benedykt Dziubałtowski "z czystej złośliwości" "prosi mnie", abym usunął link do "warezów".

Ja się pytam - czy w tym artykule (!) jest link do warezu?
[LINK DO STRONY Z WAZERAMI]
Od pół roku miałem ten link w stopce - nieraz napisałem jakiś post i nikomu nie przeszkadzał.
Czy aby Ksiądz Dariusz nie posuwa się w swojej złośliwości za daleko?

Oczywiście publicznie informuję, że nie usunę tego linku, a jeżeli zostanie usunięty - to wiadomość o tym fakcie wyślę do wszystkich załogantów PPA, aby poinformować o tym pięknym dziele Księcia Dziubałtowskiego.

Oczywiście o ile udowodni mi linkowanie do warezu - usunę.
Powtarzam: ja widzę tylko link do artykułu o PCI Catweasel.

Ten link i tak dostrzegł tylko dlatego, ponieważ dostał raport, że próbowałem zmienić stopkę (chciałem sobie wstawić userbara, który i tak usunąłem, bo IMG nie działa u Was)

Anthrox

Ostatnia modyfikacja: 21.08.2011 15:24:23
[#2] Re: Stopka z warezami

@Anthrox, post #1

Albowiem zaprawdę powiadam Ciebie, Catweasel to szatańskie urządzenie które piracenie umożliwia! Jeśliś odpalił go choć raz... to wiedz że coś się dzieje!

[#3] Re: Stopka z warezami

@Shoonay, post #2

Raz zapytał się mnie wędrowiec:

"Czy w nożu winno się widzieć dobro czy zło".

Ja mu odrzekłem:
narzędzie samo w sobie nie powinno być łożone na wagę sprawiedliwości albowiem to tylko od człowieka zależy w jakim celu je wykorzysta.

Księciu Dziubałtowskiemu mógłbym parę spraw wypomnieć, w których nie zachował sakramentów księskiego kościoła.
Jednak, aby nie zbaczać z tematu nie będę publicznie poruszał tego wątku - zwłaszcza, że nie jestem w swoim "kościele.

Anthrox

Ostatnia modyfikacja: 21.08.2011 15:42:31
[#4] Re: Stopka z warezami

@Anthrox, post #1

Ja się pytam - czy w tym artykule (!) jest link do warezu?

Artykuł sam w sobie nie zawiera warezów, ale strona, na której ten artykuł się znajduje tak.

[#5] Re: Stopka z warezami

@grxmrx, post #4

Skoro już mi usunąłeś link - temat można zamknąć, bo nie ma co prowadzić dyskusji o "amigowym warezie".
Wracam na swoje podwórko OK

[#6] Re: Stopka z warezami

@Anthrox, post #5

Nie życzę sobie abyś tytułował mnie per ksiądz.

Benedykt Dziubałtowski

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem