No i zainstalowałem i... łyżka dziegciu.
Po pierwsze dalej mam problem z nośnikami sformatowanymi pod FATFS. Pomimo że np pod DOpus5 nie ma problemów, Ambient się zawiesza lub "przywiesza" na dłuższy czas przy wejściu do niektórych podkatalogów.
Po drugie przy aktywowaniu się wygaszacza nie mogę z niego... wyjść. Przy próbie aktywacji pojawia się czarny ekran i nic więcej.
Po trzecie w czasie operacji na panelach jest często zawieszenie a prawie zawsze są jakieś problemy. Panele źle się aktywują, przeźroczystość tekstur często jest między jasnym a ciemnym kolorem zamiast alfa tekstury (której w ogóle praktycznie nie widać), układanie na nie zablokowanym panelu, itp.
Po czwarte jest więcej losowych "zwieszek" przy korzystaniu z różnych programów czy po programach skorzystanie z ustawień systemu.
Po piąte Wayfarer potrafi tylko przenieść listę zakładek, które nie są ustawione do szybkiego uruchamiania w OBW. Znaczy to że skróty umieszczone w oknie przeglądarki jako przyciski trzeba samemu dodać. Przydało by się także przeniesienie innych rzeczy, np haseł (chyba że jakaś unijna dyrektywa tego zakazuje?).