Dziękuję wszystkim za tak wiele miłych słów, które zauważyłem dopiero dzisiaj, więc tak późno odpisuję.
Bardzo mi miło, że napisałem coś, co, chociaż częściowo, się podobało.
Dzięki.
Ostatnio siedliśmy (bodajże wczoraj?) z przyjacielem i przesłuchaliśmy wszystkich modułów z tego Compo, bo mam je na dysku, to muszę przyznać, że zdecydowanie na nowo spojrzałem na naprawdę genialny utworek AceMana. No mistrzostwo świata po prostu! A jak już wchodzi 17 pattern (20 pozycja w sekwencji, mniej więcej 01:15 utworu), to normalnie zgadzam się z tymi, którzy wtedy na Party wrzeszczeli "ZAAAJEEE*****" (i tak dalej... :D), zresztą pamiętam, że wspomniałem już wtedy pod nosem (co by nie zakłócać innym odbioru modułu) "no fakt, genialny jest ten fragment". Także zdecydowana piąteczka w stronę AceMana ode mnie.
Dzisiaj (jakoś ze dwie godziny temu) nagrałem ten utworek na klasyczne nośniki (na 74-minutowego MiniDisca i 90-minutową kasetę magnetofonową). Osobiście uważam, że to jedna z form mojego ogromnego docenienia, bo na takie nośniki nagrywam tylko takie utwory, które uważam za prawdziwe perełki (dlatego nie ma tam raczej wielu moich
bo ja się tam nie znam...)
Na pewno też bardzo podobał mi się utwór @Virago który również był świetny - jak usłyszałem jego pierwsze dźwięki, to autentycznie powiedziałem pod nosem, że "no nie, to jest pewniak na pierwsze miejsce, nie może być inaczej... xenox of triad, toż ja znam parę jego modułów!!!". Brawo Virago, to naprawdę Ty się tą ksywą kiedyś podpisywałeś?
Toż ja Ci jeszcze nie dałem serdecznego uścisku dłoni za te wspaniałe moduły, z których jeden znam jeszcze od 2014 roku!
Tak samo moduł "Jan Paweł II..." (itd... xD) zdobył moją sympatię - fajne dźwięki perkusyjne!
No i Śliwka w kompocie też była dobra - zawsze mnie bawią (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) moduły zrobione na klasycznych próbkach z dysków ST.
Sam tak próbowałem pisać w 2008 roku.
Mam nawet jeszcze jeden moduł z 2009 roku w odwodzie (zrobiony na tych próbkach), to może go skonwertuję z formatu Impulse Trackera do ProTrackera i dam na Compo na letniej edycji?
Dzięki jeszcze raz wszystkim za to wspaniałe Party!
Mam nadzieję, że kolejne Party już się przygotowują, co @MarX @Jenot ?