[#12]
Re: o której chodzicie spać w tygodniu?
Ignorowany przez 30 użytkowników
@RomanWorkshop,
post #9
tak kontynuując temat, właśnie wczoraj kobieta mi tę ósemkę wyrwała i jak dotąd nie stwierdziłem żadnych skutków ubocznych. Tylko przez większość dnia później plułem krwią, lub czymś w kolorze krwi, ale to podobno normalne. Ku swojemu zdziwieniu stwierdziłem natomiast, że wyrwanie ósemki przez panią dentystkę wywołało zero bólu (nie licząc dłuższego nacisku na dolną wargę, że omal mi jej nie roz*bała).
Więc widocznie jakieś lipne imitacje dentystek Was obsługują. Ale ogólnie to i tak tej dentystki nie polecam, bo nie była miłą dentystką. :( I zachowywała się jakby robiła łaskę, że za wyrwanie zęba bierze dwa worki monet i że człowiek poświęca godzinę na wyprasowanie koszuli o 3 w nocy. Do tego swojego obiektu westchnień i sensu istnienia tym razem nie spotkałem, co znów pogrążyło mnie w smutku.

Nie przewidziałem niestety opcji, że do wyrywania ósemek to służy inna dentystka.
P.S. ostatnie dwa dni poszedłem spać gdzieś koło 4, bo mamy wujowe godziny zajęć 16:45-20:00, tak że obiad człowiek zjada o 21, a potem ma na głowie jeszcze milion poobiadowych zadań.
Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 12:22:59 przez snajper