[#1] o której chodzicie spać w tygodniu?
o której chodzicie spać w tygodniu?
[#2] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@Shredder, post #1

tera to tak o 3-4, bo mam wakacje.
[#3] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@snajper, post #2

Teraz tak 3-4, bo nie mam wakacji :)
[#4] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@snifferman, post #3

A ja tak 22-23 bo o 5:30 trzeba wstać ;)
[#5] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@teh_KaiN, post #4

2-3
ale moze bardziej zasadnym byłoby spytać ile śpicie na dobe :P
[#6] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@softiron, post #5

akurat dziś to spałem mało, bo po nocach hakuję gimbloga. A poza tym zakochałem się w jednej pani doktor. wub
[#7] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@softiron, post #5

Dla mnie 6 godz na dobę jest super, 5 jakoś ujdzie ale 4 to mało.
[#8] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@ZbyniuR, post #7

a z jednego filmiku o faktach psychologicznych, którym obejrzał dziś na yt, wynika, że długie spanie świadczy o tym, że osoba jest pogrążona w smutku.
wynika z niego też - zgodnie z prawdą - że należę do osób inteligentnych, bardziej kreatywnych oraz o IQ z tendencją do wysokiego. Oraz że muszę poczekać jeszcze 3 miesiące i 25 dni, żeby moje uczucie do pani doktor można było rozpatrywać naukowo w kategoriach miłości. Czyli będzie to pewnie akurat wtedy, kiedy będzie mi wyrywać ósemkę.
[#9] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@snajper, post #8

Nigdy nie pozwól, aby jakakolwiek kobieta wyrywała Ci jakiegokolwiek zęba, a zwłaszcza ósemkę ;)
[#10] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@RomanWorkshop, post #9

Zgadzam się, po babie dentysce 2 tygodnie dziub spuchniety. Po dentyscie bez wydarzeń.
[#11] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@mikecios, post #10

e tam. Kiedyś jedna kobieta już mi zęba wyrywała, z tą różnicą, że wtedy to było stare, grube, wredne babsko, a do tego aparatura sprzed ćwierćwiecza. Wtedy żadnych powikłań po zabiegu nie było, to niby czemu teraz miałyby być?
[#12] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@RomanWorkshop, post #9

tak kontynuując temat, właśnie wczoraj kobieta mi tę ósemkę wyrwała i jak dotąd nie stwierdziłem żadnych skutków ubocznych. Tylko przez większość dnia później plułem krwią, lub czymś w kolorze krwi, ale to podobno normalne. Ku swojemu zdziwieniu stwierdziłem natomiast, że wyrwanie ósemki przez panią dentystkę wywołało zero bólu (nie licząc dłuższego nacisku na dolną wargę, że omal mi jej nie roz*bała).
Więc widocznie jakieś lipne imitacje dentystek Was obsługują. Ale ogólnie to i tak tej dentystki nie polecam, bo nie była miłą dentystką. :( I zachowywała się jakby robiła łaskę, że za wyrwanie zęba bierze dwa worki monet i że człowiek poświęca godzinę na wyprasowanie koszuli o 3 w nocy. Do tego swojego obiektu westchnień i sensu istnienia tym razem nie spotkałem, co znów pogrążyło mnie w smutku. buuu! Nie przewidziałem niestety opcji, że do wyrywania ósemek to służy inna dentystka.

P.S. ostatnie dwa dni poszedłem spać gdzieś koło 4, bo mamy wujowe godziny zajęć 16:45-20:00, tak że obiad człowiek zjada o 21, a potem ma na głowie jeszcze milion poobiadowych zadań.

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 12:22:59 przez snajper
[#13] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@snajper, post #12

Bardzo to wszystko ciekawe co piszesz.
[#14] temat dentystyczny

@mikecios, post #13

wiem. Ale więcej Ci nie zdradzę, więc już się nie podlizuj.

P.S. to nie były ostatnie dwa dni, tylko wtorek i środa. Bo wczoraj to już tak normalnie poszedłem spać, bo i tak nie mogłem zjeść nic konkretnego.

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 17:21:53 przez snajper
[#15] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@snajper, post #12

Akurat w mojej okolicy żadna dentystka nie podejmuje się wyrywania - do tego trzeba mieć trochę siły w rękach i nie bać się krwi. Wyrywam prywatnie i bez kolejki za 30zł. polskich ;)
[#16] Re: o której chodzicie spać w tygodniu?

@RomanWorkshop, post #15

ja tam tematu wyrywania zębów nie zgłębiałem, to się nie znam. Ostatni raz zęba wyrywał mi taki babiszon o posturze końcowego babiszona z Elviry, to bolało fh**. Ale to było sto lat temu i taki awaryjny dentysta szpitalowy, bo praktycznie była już noc. Ta tutaj w każdym razie nie wygląda jakby wyciskała 100 kilo na klatę.
Ale skoro jest tak jak piszesz, to to tłumaczy potrzebę zastosowania innej dentystki

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 19:23:38 przez snajper
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem