[#1] "Szybka kasa Romana" ;)
Zbiera ktoś może saszetki z zupek Romana? Do końca września jest czas na zgłoszenie "wygranej". Pomyślałem, że będzie łatwiej znaleźć w grupie wygraną. Proponuję wpisywać jakie kwoty posiada się. Co do wygranej to proponuję fifty-fifty. Moja "kasa" to:
-585
-260 - 2 razy
-737
-360 - 2 razy
-295
-546
-403
-390
-130 - 2 razy
-455
-650
-191
-724
[#2] Re: "Szybka kasa Romana" ;)

@Tomski, post #1

Bosz... Zjadłeś szesnaście tych "zupek"?
[#3] Re: "Szybka kasa Romana" ;)

@recedent, post #2

Tak. Na przestrzeni jakiś 3 miesięcy(choć nie wszystkie zjadłem sam w tym wypadku). Lubię od czasu do czasu je zjeść:D. Ile maja chemii to wiem. Ale co jej nie ma teraz?
[#4] Re: "Szybka kasa Romana" ;)

@Tomski, post #3

Ja też lubię zupki "chińskie". Staram się mało, ale na rok ze 12 zjem. Nie liczę tych na wakacjach, bo to ze 6 dodatkowo. Do zupek wrzucam pół posiekanego pomidora i ćwierć cebuli. Do tego kromka chleba (bez smarowania) z szynką, serem i do tego...pokrojony pomidor z cebulą.
Raz na miesiąc zjem też hamburgera (lubię z musztardą), ale za to nie piję Coli.
Bo to straszna siara jest. Zdecydowanie "zdrowsze" są zupki.
[#5] Re: "Szybka kasa Romana" ;)

@Andrzej Drozd, post #4

Tobie sało i horyłka już nie smakuje , jak waszemu prezydentowi z Kijowa na śniadanie obiad i kolacje, toż to zdrada i to podwójna. Zupki "Romana", eee, jakby by były "Stephana B." to Drozd miałby całą kolekcję, gwarantuje
[#6] Re: "Szybka kasa Romana" ;)

@sigma2pi, post #5

Trollujesz i prowokujesz flejma. Więcej ostrzeżeń nie będzie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem