[#1] Gry dla dzieci na PS3?
Znajoma poprosiła mnie o doradzenie jej jakie gry kupić dla swoich wnuków(3szt. chce upić) na PS3(bez move). Dzieci to chłopaki w wieku 3, 5 i 7 lat(gry mają być prezentem głównie dla tego najstarszego). Do tej pory mają tylko Myszkę Micki. Gry miałyby być o dinozaurach, jakieś wyścigi i jakieś okręty niemieckie. Wyścigi to kupiłbym jakieś Gran Turismo 5. Myślałem o Little Big Planet, tylko nie wiem czy 1 czy 2? Więcej pomysłów nie mam. Nie śledzę gier już od dawna...
Wszelkie sugestie mile widziane:D.

Ostatnia aktualizacja: 14.04.2013 12:04:26 przez Tomski
[#2] Re: Gry dla dzieci na PS3?

@Tomski, post #1

Choć nie mam PS3, a Xbox 360 to część tytułów jest wspólnych na wszystkie konsole, a na pewno na te dwie.

I tak: pierwsza gra to: Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed: link. Moim zdaniem bardzo dobra dla dużych i małych.

Druga gra to: Rayman Origins: link Gra jest bardzo dobra również dla dużych i małych ale trudna. Ale też polecam. Generalnie na PS3/X360 mało jest gier dla małych dzieci na płytach. Do kupienia online z sieci konsoli znajdzie się pewnie więcej. Najwięcej tytułów dla małych dzieci było na PS1/PS2.

Ostatnia aktualizacja: 11.05.2013 14:49:20 przez gilban
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem