[#1] Gom Player+ Lektor
Witam.
Jak w temacie. Programu używam już dłuższy czas (w głównej mierze, choć czasami odpalam sobie coś na MPlayerze w Arosie, lub na Froggerze NG na klasyku).
Kiedyś używałem Allplayera, wraz z Ivo Unispiker, ale wielokrotnie się zawodziłem na tym programie.

GomPlayer spisuje się znakomicie, ale ostatnio zaczyna mi brakować lektora (może nie aż tak mi jak mojemu 4-latkowi, który ma problem z oglądaniem bajek z polskimi napisami i muszę mu je czytać na głos).

Czy w ogóle istnieje możliwość podpięcia jakieś programu czytającego napisy (nie chodzi o filmy na dvd) do GomPlayera. W samym programie nie znalazłem takowej opcji (nawet po instalacji Ivo) a i w Google nic konkretnego nie znalazłem.

Będę wdzięczny za wskazówki.
[#2] Re: Gom Player+ Lektor

@don_rafito, post #1

No cóż widzę, że nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie.
Ja nadal też, ale znalazłem rozwiązanie tymczasowe:
Best Player+kodeki+Expressivo. Choć problem z niezsynchronizowanymi napisami istnieje tutaj tak samo jak w AllPlayerze (co było notabene powodem od zaprzestania używania tego programu). Gom sobie z tym problemem radzi.

Ostatnia aktualizacja: 20.07.2012 00:31:58 przez don_rafito
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem