[#1] Prosty komputer :D
Siadam pewnego razu do krzyżówek patrzę, a tam hasło: Prosty komputer, pomyślałem sobie heheh amiga, patrzę- pasuje! Ale rozwiążę dookoła żeby jaj nie było. I wiecie co? Naprawdę wyszło amiga :D Mam zdjęcie tylko nie chce mi się teraz wrzucać z telefonu, może później jak nie będziecie wierzyć! ;p

Pozdrawiam!

[#2] Re: Prosty komputer :D

@Mayolika, post #1

Nie wierzę! Na pewno nas wkręcasz!!!

[#3] Re: Prosty komputer :D

@parallax, post #2

chyba jednak prawda :)

Krzyżówkowe definicje hasła Amiga z dziedziny informatyka na naszym serwerze:

1. marka komputera
2. mikrokomputer domowy z procesorem 68020
3. popularny komputer
4. popularny komputer domowy
5. popularny niegdyś komputer
6. popularny przed laty mikrokomputer
7. prosty komputer
8. rodzaj komputera
9. wśród komputerów

http://informatyka.krzyzowki.info/Amiga

za to Atari:

1. dawny komputer
2. komputer z lat 80.
3. krewniak IBM
4. marka komputera
5. marka popularnych komputerów domowych
6. model 8-bitowego komputera domowego
7. nazwa starych komputerów
8. rywal Amigi
9. znana marka komputera
10. znany komputer

Ostatnia modyfikacja: 30.01.2011 16:11:26
[#4] Re: Prosty komputer :D

@Mayolika, post #1

w To i Owo tydzień temu też było hasło marka komputera i wyszło Amiga OK A ja do nie dawna pracowałem jako listonosz i raz wchodzę do wypasionej willi patrzę a tam Amiga 1200 i dosłownie mnie zamurowało, i zagadałem do niego a on mi mówi że ten dom postawił z robienia prezentacji na Scali hehe
Amigowcy są wszędzie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem