[#1] Wygraj fortunę
Zupełnie przypadkowo natrafiłem dziś na program (nigdy wcześniej go nie oglądałem) "Wygraj fortunę" na TV4. Najczęściej tego typu pozycje omijam, ale tu zaciekawił mnie wyraz twarzy panienki prowadzącej. Ocierała łzy. Nie wiem co się przedtem stało (oglądałem tylko ostatnie 10 minut z 2 godzin chyba), ale zdaje się że nawalił komputer. Panienka wkurzona na maxa na złość szefowi postanowiła puścić 4k złotych (a zazwyczaj w takich programach dają 100-500 zł). Po drodze odsłoniła trochę kulisów programu. ;) Z każdą chwilą oczy wychodziły mi na wierzch, a szczena coraz niżej opadała (wszystko live!). Oglądał może ktoś od początku?

PS. Bez karty telewizyjnej można nagrywać obraz z telewizora? Np. na takim Radeonie 9800 Pro dało by się?

[#2] Re: Wygraj fortunę

@El Amigos, post #1

Nie oglądałem

"PS. Bez karty telewizyjnej można nagrywać obraz z telewizora? Np. na takim Radeonie 9800 Pro dało by się?"

Jeśli ta karta ma ViVo (VideoInVideoOut) to jest to możliwe.

[#3] Re: Wygraj fortunę

@Korni, post #2

Mam tu jakieś inne wideo:
http://www.youtube.com/watch?v=ar2NIYmKSQs

Przy okazji w ostatnich dwóch komentarzach widać co się stało wczoraj.

[#4] Re: Wygraj fortunê

@El Amigos, post #3

Gupie-gupoty nagrywają, a jak coś się naprawdę ciekawego dzieje, to nikt nie ma włączonego nagrywania...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem