[#1] dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół
ankieta

czy oglądasz Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster

czy jeszcze masz amige

czy masz Cartoon Network

:D :) :( :( :o :P
[#2] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@coco, post #1

ja ogladam ja mam amigę i ja mam Cartoon network
[#3] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@coco, post #1

Ludzie dajcie sobie może spokój?

[#4] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@Malin, post #3

Po co przestać, skoro można zawalać forum naśmiewając się z innych?
Przecież jest to tak bardzo zabawne i rewelacyjnie śmieszne.

Ja tu widzę szansę na akcję adminów i skasowanie tego wątka...
[#5] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@Mario, post #4

biedni admini, nawet jezeli sa zadowoleni z takich wpisow to beda musieli usunac, bo tak chce spolecznosc forum :). Ja dostalem fajnego bana ostatnio na webesteem - zreszta nieslusznie za w/g nich przesylanie spamu - choc wszyscy tam wrzucali linki do stron a moj uznali za spam.

Potem chcialem sie jeszcze raz zalogowac tam to mnie zbanowali i zablokowali ip :).

To sie nazywa ban. Polecam :)

[#6] Re: dom pani foster dla zmyôlonych przyjacióî

@BagoZonde, post #5

Może akurat zaraz po tym jak Ty napisałeś zmienili sie moderatorzy? :)
Nie byłbym zwolennikiem banowania tutaj kogokolwiek na forum.
Kasowanie topica lub blokowanie go to zupełnie co innego.
[#7] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@coco, post #1

- Mam Amigę
- Mam CN ale ostatnimi czasy nie ma nic ciekawego. Kiedyś to można było obejrzeć "Owcę w wielkim mieście" "Jam Łasica" czy "Krowa i Kurczak" a teraz nawet Toonami zeszło na psy (tylko stare i wciąż powtarzane odcinki X-men Revolution, a kiedyś były tam nowości jak "Samuraj Jack").

A ten "Dom dla zmyślonych przyjaciół..." to fajny jakiś? Polecasz go? Jest tam coś o Amidze, że poruszasz to na tym forum?
[#8] Re: dom pani foster dla zmyślonych przyjaciół

@Mario, post #6

No co innego ban a blokowanie, ale tak samo wyglada :). Pogadalem sobie z adminem i bal sie flooda z mojej strony - zagrozil mi pismem do mojego prowidera internetu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem