[#1] wap - SE T630
Czy ktoś mógłby krok po kroku opisać jak ustawić opcje wap w telefonie SE T630 tak abym mógł bez problemu uruchomić stronę ppa.pl ? Ja się tak zakręciłem, że potworzyłem jakieś konta, adresy IP, konta danych (bóg wie co jeszcze :) i nie mogę sobie poradzić.

[#2] Re: wap - SE T630

@Sasquatch, post #1

No wydaje mi się że jeśli odpowiednio wszystko ustawisz to wap będzie chodził ok., czyli również z "wapowym" ppa. Proponuje pogoglować, ew. spytać na jakimś forum dotyczącym konkretnie komórek.

[#3] Re: wap - SE T630

@Sasquatch, post #1

najprościej zadzwonić do boku twojego operatora i poporsić o wysłanie na telefon profilu wap do twojego modelu. Tylko nie zapomnij pousuwać najpierw te profile co je sam utworzyłeś.
[#4] Re: wap - SE T630

@mały, post #3

Coś tam pokombinowałem i zaczyna działać ale nie tak jak trzeba. Po wpisaniu adresu wap.ppa.pl niby się łączy a pojawiają mi się jakieś napisy w stylu: index of.... apache server port 80... itp, itd (zero tekstu na temat ppa czy jakiejkolwiek grafiki) - czyli jednym słowem łączy się ale nie działa albo nie wyświetla poprawnie pod wapem ppa.pl :(

[#5] Re: wap - SE T630

@Sasquatch, post #1

Jak masz tel z idei skozystaj z konfiguratowa przez m-boxa
Albo na wapsterze tez to wysyłaja.
Powinno zadziałać.Powodzenia w wapowaniu
[#6] Re: wap - SE T630

@Sasquatch, post #4

Sasquatch, ty lamerze....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem