[#26]
Re: Norton Commander na amige
@devsiok,
post #1
Kolega szuka zaprawdę osobliwego programu

Szkoda, że nie pojawił się ten wątek jakiś miesiąc temu, bo wtedy właśnie zaformatowałem dyskietkę z amigowym NC. Smętny to (jak na moje oko) program. Niczego ciekawego nie oferował, Ot, zabawka taka, mało funkcjonalna. Ale rozumiem, że sentyment hobbysty robi swoje. Czasami coś takiego najdzie człowieka, że chce mieć już, już, koniecznie jakiś dziwaczny programik. Ze względów ciekawostkowych, sentymentalnych czy co tam jeszcze.
Ale ad rem - żeby nie otwierać niepotrzebnie kolejnego wątku: szukam programu do malowania bitmapowego "Spectra Color". Mało był popularny, odstwał możliwościami od najniższej wersji DP, ale.... No ale mam doń sentyment i ze względów sentymentalnych chciałbym go mieć. Podobnie jak i Fantavision. Może ktoś z Państwa ma/zna źródło/jest skłonny się podzielić? Mniemam, że ochrona prawna powyższch produktów dawno już wygasła, zatem jakby kto miał, to ja chętny bardzo

Choć pewnie będę musiał odłączyć blizzarda, żeby to się uruchomiło. I pewnie niczego rozsądnego z tymi programami nie zrobię Ale chcę, chcę, bardzo chcę mieć.
Serdeczności
Des
Ps. Szukam też programu (baaaardzo stareńkiego) Video Generic Master.
Ostatnia modyfikacja: 10.01.2009 20:00:23