[#28]
Re: Amiga Games Selector AGA problem
@ppill,
post #25
No niby widać co ten skrypt robi, ale działa dziwnie. Niby nic w moim przypadku nie powinien robić, a coś robi. WhichAmiga pokazuje 030 z fpu, więc skrypt powinien mnie olać.
@Don_Adan
„Search WhichAmiga MC68060” zwraca „62 MC68060”, a dla 020 i 030 odpowiednio „62 MC68020” i „62 MC68030”. Szczerze mówić nie wiem co to oznacza.
W tej amidze już od dawna nic się nie zmienia - siedzi tu tylko ten blizzard. Już nie mówiąc o tym, że tak jak powyżej pisałem, dla testu dziś na nowo nagrałem obraz AGS 2.6 na kartę SD - na ustawieniach "fabrycznych" AGS się nie uruchamia. Po resecie pomijam skrypt w SS i działa. Zaraz po tym przywracam ten skrypt z powrotem i dalej działa bez problemu, ale teraz zauważyłem, że działa dopóki robię miękki reset AAC. Po twardym znów nie działa.
Co do kolekcjonowania bibliotek, to przecież ja tu nic nie kolekcjonuję, nie dodaję i nie zmieniam - to jest gotowy obraz do nagrania na kartę.
Szczerze mówiąc, to nie ma to dla mnie znaczenia - po prostu usuwam ten skrypt i używam bez problemu. Przeprowadziłem tylko kilka testów dla sportu, żeby ewentualnie wybadać w czym problem. Dalej nie wiadomo w czym. Trudno. Będziemy z tym żyć. Nie jest to jakaś większy problem. AGS nawet z tym babolem to zajebisty kawałek roboty. Brawa dla autora, że nam to udostępnił.
Swoją drogą z AGS 2.5 nie było takiego problemu.