[#1]
DOpus - jak wejść w zawartość spakowanych danych z pliku LHA?
Witam.
Jeżeli chciałbym rozpakować zawartość spakowanych danych z pliku LHA, to w DOpusie w konfiguracji menu mam wybrane i wpisane:
AmigaDOS C:LHA x {f}
Gdy kliknę na 'New entry', to mam do wyboru: AmigaDOS, Workbench, Batch, ARexx i Command.
Poniżej mam zaznaczone opcje: CD destination, Do all files, Output window i Rescan destination.
Polega to na tym, że w DOpusie po lewej stronie mam zaznaczony plik LHA, natomiast po prawej stronie mam wybrany wolumin (np. RAM:) do jakiego ma się rozpakować zawartość spakowanych danych z tego pliku LHA. Następnie po kliknięciu na przycisk w menu 'LHA Ext', pokazuje się okno wyjściowe (output window) i widać jakie pliki/katalogi rozpakowują się. Niestety nie pasuje mi taki patent.

Kiedyś widziałem jakiś filmik na youtubie jak ktoś po dwukrotnym kliknięciu na plik LHA przy pomocy DOpusa na Amidze, wszedł w zawartość spakowanych danych. Wtedy w takim archiwum LHA można robić z plikami/katalogami co się tylko zechce. Podczas kopiowania zawartości spakowanych danych z pliku LHA, już nie widać tego okna wyjściowego z rozpakowywanymi plikami/katalogami.
Jak zrobić w DOpusie, aby po dwukrotnym kliknięciu na plik LHA, można było wejść w zawartość spakowanych danych?
Jakie trzeba wpisać komendy/atrybuty, aby to zadziałało?