[#1] NetMeter
Hej
Zwracam sie do tworcy w/w programu czyli Krashana, z pytaniem czy moglby dokonac w nim jeszcze jakis ewentualnych poprawek/usprawien?
Lub udostepnic kod, aby ktos zreczny mogl to zrobic?

Osobiscie nie podoba mi sie to wykakujace okienko z Matayem; chcialbym aby okno programu bylo w mui (zadnych ramek itp.) - to moja lista zyczen :)

czekam na odzew

[#2] Re: NetMeter

@11MASTEr, post #1

zwroc sie do matya o udostpenienie kodu.
[#3] Re: NetMeter

@11MASTEr, post #1

Nie mógłbym - nie mam kodów źródłowych. Mogę ewentualnie napisać podobny program od zera jakby jakieś interesujące bounty się pojawiło...

[#4] Re: NetMeter

@Grzegorz Kraszewski, post #3

aha

[#5] Re: NetMeter

@Grzegorz Kraszewski, post #3

a co to za program? byl sprzedawany przez mataya czy dodawany do jakiegos sprzetu matayowego?
[#6] Re: NetMeter

@quaint, post #5

Był dodawany jako bonus do Prometeusza.

[#7] Re: NetMeter

@11MASTEr, post #1

Kiedy wyskakuje Ci ta reklama z Matayem?
Program chodzi juz 3 godziny i nic takiego nie zauwazylem.
Faktycznie przydalby sie sie ma "lifting" programu.
Z checia widzialbym jeszcze informacje o transferze danych do i od komputera, oraz ogolną ilosc przeslanych informacji w danym okresie.
[#8] Re: NetMeter

@Norbert, post #7

Z checia widzialbym jeszcze informacje o transferze danych do i od komputera, oraz ogolną ilosc przeslanych informacji w danym okresie.

to co ten program pokazuje w ogole? moglby ktos skinszota wstawic bo jestem ciekawy jak to wyglada?
[#9] Re: NetMeter

@Norbert, post #7

na poczatku jest jak startujesz. nie pamietam czy mozna wylaczyc.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem