kategoria: Sprzęt
[#1] Ślizgacze do myszki
Orientuje się ktoś gdzie można kupić klasyczne białe ślizgacze do myszek?
Przeglądałem allegro ale tam tylko jakieś kolorowe teflonowe różne cuda albo dedykowane do konkretnych myszek. O cenie już nie wspomnę, a chodzi mi o to by myszka była jak najbardziej w oryginalnym stanie. Kilka lat temu widywałem jeszcze zwykłe białe blistry do wycinania.
[#2] Re: Ślizgacze do myszki

@companiero, post #1

Na portalu aukcyjnym jest takie coś 'Teflon PTFE na uszczelki 195x195mm 1mm płyta' kosztuje to 13,99 za arkusz 195x195mm. Dobry materiał żeby własnoręcznie wyciąć dowolny kształt ślizgu i nakleić czymkolwiek.
[#3] Re: Ślizgacze do myszki

@codi, post #2

Dzięki za info, wypróbuje :)
[#4] Re: Ślizgacze do myszki

@companiero, post #3

Tu: link można kupić ślizgacze do wycinania, jak i gotowe do różnych myszy fabrycznie wycięte. Może coś wybierzesz. Ja osobiście kupiłem gotowe ślizgacze do myszy Logitech G500 oraz takie do wycięcia do myszy Microsoft Wireless Mouse 1000. I chodzą na nich te myszy lepiej jak na oryginalne. Mam podkładkę QPAD HeatoN (plastikowa, nie materiałowa) i myszy dzięki tym ślizgaczom jeżdżą po niej jak po lodowisku.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem