[#1] test klawiatury
jest jakaś aplikacja do testowania poprawnego działania klawiszy na klawiaturze? chodzi o to ze nie wiem czy moja jest do konca sprawna poniewaz reset raz dziala a raz nie...
[#2] Re: test klawiatury

@eross, post #1

a co to za amiga ?
[#3] Re: test klawiatury

@Dorian3d, post #2

Amiga 600
[wyróżniony] [#4] Re: test klawiatury

@eross, post #1

[#5] Re: test klawiatury

@eross, post #1

Do testowania resetu akurat żadnego programu nie potrzebujesz. Resztę klawiszy przetestujesz w shellu (z drobnymi wyjątkami).
[#6] Re: test klawiatury

@11111olo, post #5

No wlasnie o to chodzi ze nie wiem czy wszystkie klawisze dzialaja poprawnie. Jezeli ktorys nie dziala to potrzebuje wiedziec ktory. Chyba ze to poprostu taki urok
[#7] Re: test klawiatury

@eross, post #6

Musisz się troszkę wysilić bo na oko to ciężko stwierdzić.
Odpalasz SHELL i po kolei naciskasz. 2 minuty i wiesz czy działają czy nie.
[#8] Re: test klawiatury

@11111olo, post #7

Szybciej bylo sciagnac programik ktory polecil flops. Wszystko widac jak na talerzu. Juz wsio wiem. Temat do zamkniecia
[#9] Re: test klawiatury

@eross, post #1

No to masz pewnie problem z taśmą.

Klawisze Amiga możesz sprawdzić w ten sposób, że w kombinacji z klawiszami kierunkowymi powodują przesuwanie się wskaźnika myszy. Klawisz control możesz sprawdzić w ten sposób, że w połączeniu z niektórymi znakami jak G powodują wyświetlenie np podświetlonego znaku lub żadnego znaku.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem