[#1] Kolko w myszce sie blokuje
Dostalem ostatnio myszke taka jak w tym linku:

http://www.tomsoft.com.pl/opis.php?t=TRM-SO8 3-klaw. Scroll BLUE MINI Optyczna Mysz Tracer PS2&towarID=5481&kategoriaID=51

Mam jednak z nia pewnien problem. Myszka ta posiada kolko, jesli jednak przez dluzszy czas
nie bede tego kolka uzywal to jakby sie zblokuje i przestaje przesylac inforamacje na temat ruchu
kolka do komputera. Aby to spowrotem uaktywnic nalezy wyjac na chwile wtyczke tej myszy z gnizada

Pozostale funkcje dzialaja poprawnie rownierz trzeci klawisz.

Czy ktos moze spotkal sie z podobnym problemem?
Myszke mam podpieto do Amigi za pomoca interfejsu Cocolino.
[#2] Re: Kolko w myszce sie blokuje

@Phibrizzo, post #1

Nie miałem co prawda doczynienia z pc myszkami w Amidze i interfejsami, ale proponuję sprawdzić gryzonia w pececie.Będziesz pewny czy wina leży po stronie myszy, czy Amigi (kontrolera/interfejsu).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem