Witam Stachu100,
NO I stachu100 pojechał po emocjach

Panie Stachu100 dziękuję Panu za wykazanie się przenikliwością i wystarczającą ostrożnością aby na ten wątek zwrócić uwagę.
Piszesz ..."nie obraź się", a traktujesz mnie jak potencjalnego złodzieja

No tak, rozumiem;) okres świateczny, zresztą to było chyba adresowane dla osoby, która zgłosiła zapotrzebowanie (nie była pierwsza) i w jej obronie
Jako oskarżony chciałbym tu zwrócić uwagę na poniższe 2 zdania (WYTŁUSZCZONE!):
Ja organizuję grupę, a nie zbieram pieniądze.
MOŻESZ TE PIENIADZE ZBIERAĆ STACHU100 ... ty sam osobiście, podac swoje personalia i resztę
organizacyjną wziąść na siebie.
Jeśli wolno doradzić to powinieneś też zająć się spedycją we własnym interesie i doliczyć koszt
otrzymania potwierdzenie odbioru.
Nie zamierzam też dotykać nie swoich urządzeń dla mojego własnego bezpieczeństwa.
Ale jeśli sprawię, że uda się zebrać kilkunastoosobową grupę, która zdoła coś dla własnego dobra
zrobić - to czy to jest złe?
Jeśli założyłem ten wątek, to dlatego, ze sam takie urządzenie potrzebuję (jestem w wątku 3 jako potencjalny kupujący), a ceny z Ebay-uuu, może są bardziej odpowiednie dla bardziej zaawansowanych stażem
Stachu100, jeśli nie masz ochoty na naszą współpracę, ponieważ ..."nowo narodzone dziecko w zasadzie nie ma prawa współistnieć w życiu grupy ludzkiej bo nie ma odpowiednio dużego stażu ... budzącego zaufanie reszty" to proszę nie obrażaj osoby, która załozyła ten wątek być może z czystych pobudek.
Czy ja się pytam, jakimi wspaniałymi osiągnięciami kolega stachu100 się pochwalił na tym forum do tej pory, aby było tak pełne użytecznej informacji jak inne fora ?
To forum jest dość mało widoczne w sieci - ale to tylko moje odczucie.
Albo czy ja dociekam, dlaczego, ktoś kto sprzedaje dużą ilość podobnych urządzeń na stronie internetowej, jest trudno uchwytny nie wspominając o nie podawaniu do siebie telefonu kontaktowego?
O ile dobrze sobie przypominasz Stachu100, każdy z poprzedników (wątek 3) podawał w swoim watku wszystkie swoje dane adresowe, numer konta, również po to aby Policja, która działa w tym kraju znacznie szybciej niż Prokuratura i Sądy mogła ścigać art.287 KK z urzędu.
Bardzo bym prosił o nie "sensacjonowanie" (taki mały polski makaronizm) tego wątku.
Mam nadzieję, że nagadałem się wystarczająco długo aby nie było w tym wątku więcej zajmujacych się domiemaniami na temat, myślącymi inaczej "małymi rasistami".
Z przeprosinami za tego typu wywody dla pozostałych uczestników Forum.
Artur Piekut
KICKSTART65
Ostatnia aktualizacja: 28.12.2012 19:59:52 przez KICKSTART65
Ostatnia aktualizacja: 28.12.2012 20:00:41 przez KICKSTART65
Ostatnia aktualizacja: 28.12.2012 20:02:03 przez KICKSTART65