[#1] LCD 15"- SONY - SDM HS53
wreszcie zakupiłem jak mi przyślą i podepne to podziele sie wrażeniami :D

[#2] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@seb@, post #1

Cóż. Podwozie czołgowe, a silnik od trabanta. Zbieraj kasę na BPPC i BVision. ;)

[#3] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@Kitech, post #2

Co Ty, AGA rulez ;)

[#4] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@seb@, post #1

nowy?

[#5] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@seb@, post #1

LCD 15 cali, 8 MB RAM, procesor 40MHz... Jakbym czytal dane jakiegos dzisiejszego telefonu. :)
[#6] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@Kitech, post #2

Wbrew pozorom jeżeli ktoś z takich czy innych powodów chce pozostać przy Adze (bo np. chce mieć to wszystko upchnięte w oryginalnej obudowie), monitor LCD może być całkiem niezłym rozwiązaniem. O ile tylko wyświetli agatkowy obraz, oczy czeka niezła ulga. :)
Wprawdzie ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji, w której miałbym jedną jedyną Amigę bez karty graficznej. Ale jeśli chodzi o jeden z dwóch lub więcej kompów, traktowany czysto hobbystycznie, to czemu nie.

[#7] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@MDW, post #5

a ten telefon to nosisz w plecaku z 15" panelem

[#8] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@Kamul, post #6

Dlatego sugerowałem BPPC i Bvision (a nie np. Mediatora i Voodoo), bo podobno udaje sie ten zestaw upchnąć w deskopie. Wówczas dodajemy przełącznik i mamy i VGA i Pal (jak ja mam zupełnie przypadkowo - aczkolwiek w towerce). :D

[#9] Re: LCD 15"- SONY - SDM HS53

@seb@, post #7

Zmień dopisek na :"LCD już w drodze". ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem