[#1] Darmowe konta i Yam
Może ktoś dałby mi poradę w jaki sposób skonfigurować Yama aby wysyłać pocztę na Interię i WP. Wiem że w konfigu Yama jest opcja SMTP-AUTH, zaznaczam ją i nic dalej nie mogę wysłać. Ach czy ktoś z Amigi wchodził na pocztę interii przez portal bo mi się jeszcze nigdy to nie udało.
Pozdrawiam

[#2] Re: Darmowe konta i Yam

@Arbuz, post #1

Po uaktywnieniu tej funkcji musisz podac identyfikator oraz haslo.
Podajesz tam twoj ident z adresu emailowego oraz haslo do konta.
Mialem ten sam problem i to pomoglo
[#3] Re: Darmowe konta i Yam

@Arbuz, post #1

Może ktoś dałby mi poradę w jaki sposób skonfigurować Yama aby wysyłać pocztę na Interię i WP. Wiem że w konfigu Yama jest opcja SMTP-AUTH, zaznaczam ją i nic dalej nie mogę wysłać.

W TCP/IP mam tak:

Serwer: poczta.interia.pl
Port: 25
Domena: interia.pl
Identyfikator: andrzejdrozd@interia.pl
Haslo: ...

Ach czy ktoś z Amigi wchodził na pocztę interii przez portal bo mi się jeszcze nigdy to nie udało.

Na portal Interii mozna wejsc tylko za pomoca Ibrowse 2.3. Wersja demo takze to umozliwia (30 min spokojnie na wszystko wystarczy).

>http://www.iospirit.de/freedl.php/35/AmiSSL2.2.lha>

Najlepiej instaluj za pomoca installera, poniewaz reczna instalacja powoduje niestabilna prace przegladarki
[#4] Re: Darmowe konta i Yam

@Arbuz, post #1

Aha jeszcze WP:

Serwer: smtp.wp.pl
Port: 25
Domena: wp.pl

Haslo pobiera sobie z konfiguracji "Pierwsze kroki".
[#5] Re: Darmowe konta i Yam

@Andrzej Drozd, post #4

Dzięki zaraz sprawdzam.

[#6] Re: Darmowe konta i Yam

@Andrzej Drozd, post #4

Dobra sprawdzone Poczta z Yam-a działa naprawdę dzięki. A odbieranie poczty prosto z interii to jeszcze nie ściągnąłem ale w razie problemów sprawdzę. Pozdrawiam

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem