[#1] As Wywiadu - krótka, prosta gra tekstowa na amigę mojego autorstwa.
Cześć

Jakiś czas temu otrzmałem chyba dwa maile z zapytaniem o tą pierdółkę więc proszę bardzo - wrzucam. Jest to prosta do bólu i krótka do bólu "gra" tekstowa jaką napisałem w kilka dni, zmotywowany konkursem jaki zorganizował kiedyś Minniat. Gra opowiada o losach naszego kolegi Benedykta Dziubałtowskiego.

LINK

Uprzedzając pytania - aby odpalić asa wywiadu należy pobrać TEN program, wypakować, wrzucić do tego folder z grą, kliknąć "Assign_EAC" i odpalić asa wywiadu z ikonki.

Nic szczególnego i godnego uwagi jednak jakieś tam zainteresowanie było a niestety nie posiadam już tamtego maila z prośbą więc wrzucam tutaj.

W planach jest druga część gry, bardziej rozbudowana, wystarczy tylko rozwinąć wątek fabularny (jakiś tam wątek główny w głowie już mam) i na szybko dostosować kilka prostych grafik, jak czas i chęci pozwolą (może w ferię w ramach odstresowania po egzaminach się tym zajmę) to będę informował o postępach w tymże temacie.

Pozdrawiam
Logan

Ostatnia modyfikacja: 05.01.2011 22:54:48

Ostatnia modyfikacja: 05.01.2011 22:55:22
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem