[#1] Podwójne buforowanie w oknie
Ma ktoś jakąś ideę? Pod OS 3.x się jakoś tam dało, to sobie mogę znaleźć, ale mnie chodzi o OS 2.x :D
Do tej pory rysowałem po własnej bitmapie, a potem BltBitMapRastPort(), ale do w miarę szybkiej animacji to się nie nadaje :( widać, niestety efekt wklejania bitplanów jeden po drugim (migotanie na rozmaite kolorki)

Wait TOF() nie nadaje się (miga, tylko inaczej), WaitBOVP(), też nie za bardzo, poza tym system obciąża.

Acha, okno nie jest na prywatnym ekranie, więc cuda typu podmienianie bitmapy ekramy (czyli tak jak się robi DB w OS2.x) nie wchodzą w grę, chyba...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem